Gyász

2020.10.07. 08:30

Elhunyt a volt polgármester és díszpolgár

Október 2-án adta hírül hivatalos oldalán Boldva Község Önkormányzata, hogy Csabai Gyula, a település volt polgármestere, Boldva község díszpolgára, a munkával eltöltött hosszú évek és méltósággal viselt betegség után az előző éjszaka folyamán elhunyt.

Forrás: Önkormányzat

Boldva Község Önkormányzata a szeretett elhunytat saját halottjának tekinti. A temetés 2020. október 8-án, csütörtökön 14 órától lesz az Edelényi Régi Katolikus Temetőben (az egresi benzinkút mellett). Tekintettel a koronavírus miatti rendkívüli helyzetre és arra, hogy sokan nem tudják megoldani az utazást, így közös megemlékezést tartanak október 7-én szerdán 18 órától a Monostor téren, ahová mindenkit szeretettel hívnak és várnak.

Csabai Gyula 2002 és 2019 között vezette a települést, négyszer választották meg polgármesternek, mindenki ismerte és tisztelte Boldván. Bár voltak még nagy tervei a településen, tavaly a betegsége miatt már nem indult el az önkormányzati választáson. Csabai Gyula 66 éves volt.

(A borítóképen: Csabai Gyula)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában