hobbiválasztó

2020.09.17. 20:30

Kiderülhetett, kit mi érdekel a hobbik közül

Hobbiválasztó hetet tartottak a Női Erőforrás Család és KarrierPontban.

Nagy-Hankó Krisztina

A Miskolci Mazsorett Együttes jubileumi programja

Fotó: Ádám János

Mindennap újabb szakkör, sport- vagy mozgásművészeti klub mutatkozott be a Női Erőforrás Család és Karrierpontban megrendezett úgynevezett hobbiválasztó héten, hogy népszerűsítsék tevékenységeiket és hogy lehetőségeket kínáljanak azoknak, akik szabadidős elfoglaltságot keresnek. A helyszín a ­Weidlich udvarban lévő központ és környéke volt. Több mint húsz csoport kínált tartalmas szabadidős szórakozást a gyermekeknek és szüleiknek egyaránt.

Sokan voltak kíváncsiak

A leglátványosabb a Ködmön Formációs Táncegyüttes és a Miskolci Mazsorett Együttes bemutatója volt, hiszen ők a főutcára vonultak, és izgalmas koreográfiát mutattak be. Nagyon sokan voltak kíváncsiak a többi intézményre, egyesületre is – tudtuk meg a Konczné Darai Krisztinától, a Női Erőforrás Család és KarrierPont vezetőjétől. Hozzátette, igyekeztek minden területet felölelően átfogó képet adni a Miskolcon elérhető lehetőségekről. Bemutatkozott egyebek mellett a DVTK több sportszakága, a MEAFC vagy az amerikai futball képviselője, a Miskolc Steel Leaders Sport­egyesület, továbbá a Not Jam Fit gyermek- és kismamatorna, valamint a harcművészettel foglalkozó Aikido Kaishin Dojo Spotklub. A kultúra területéről a Tudorka Tanoda, az Erkel Alapfokú Zeneiskola, illetve a B.-A.-Z. Megyei Könyvtár Gyerekkönyvtára mutatta be tevékenységét. Csakúgy mint a nagy hagyományokkal rendelkező Avas Néptáncegyüttes vagy a Szinvavölgyi Alapfokú Művészeti Iskola.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában