araszolt a város

2020.06.19. 08:40

Rettenetes forgalmi dugó volt Miskolcon

Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Miskolcon a Szentpéteri kapuban, hatalmas volt a torlódás.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Fotó: Bujdos Tibor

Munkatársunk épp a helyszín felé araszolt, de időközben a rendőrség munkatársaitól megtudta, hogy egy baleset okozta a fennakadást. A Szentpéteri kapuban két autó ütközött, egy személy megsérült a balesetben, ami miatt négy sávból hármat lezártak. A dugó hatalmas, egészen a belvárosig feltorlódtak az autók, gyakorlatilag a belváros közlekedése megbénult.

A helyszínen szerzett információink szerint egy Opel Astra nagy sebességgel haladt lefelé a Katowice utcán a belváros irányába, amikor egy ott várakozó Nissan állta útját. Egy nagy fékezést követően az Astra vezetője eltalálta a Nissan bal hátulját, majd tovább sodródott a négysávos út felé, és a belváros irányába haladó taxinak ütközött. Úgy tudjuk, a balesetet okozó autó vezetője ittas állapotban közlekedett. A helyszínről a mentők az Opel sofőrje vitték kórházba könnyű sérüléssel, ahol feltehetőleg vérvétel is vár rá. A baleset az út nagy részét lefogta a belváros felé, amíg a helyszínelés és a műszaki mentés zajlott. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában