munka

2020.06.23. 14:30

Gőzerővel végzik el a munkákat

Az árkok és a patakmeder rendbetétele mellett is számtalan feladat akad.

Forrás: google térkép

A május sem telt elvégzendő városüzemeltetési munkák nélkül Szikszón, tájékoztatott Marjai Pál, a városüzemeltetési osztály vezetője. Így például elkészült a temető parkolójának felfestése, a nagy állomáson pedig biztonsági kamerákat telepítettek. Forgalomtechnikai tükröket helyeztek ki, kátyúzási és padkatisztítási munkálatokat végeztek a város több utcájában. A patakmederben megtörtént a gyomirtás, betonból mederlapot gyártanak, virágosítanak. Folytatják a vízelvezetési árkok tisztítását, amely hosszú folyamat lesz, hiszen összességében 80 kilométernél is több árok van Szikszón.

A karbantartási feladatok között elvégezték például az artézi kút szivattyújának javítását, telephely térbetonozást, villamos hálózatok javítását, zárcseréket, az uszoda festését.

A Szikszó Városért Alapítvány által évekkel ezelőtt elkészített utcanévtáblák pedig a Sixo Tender munkatársai segítségével folyamatosan kerülnek a helyükre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában