diák pályázat

2020.06.04. 08:30

Az igazi értékről szól ez a pályázat

„Számodra mi az igazi érték?” címmel alkotópályázatot hirdetett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat.

SKM_C22720052112281

Forrás: ÉM

Március elején új időszámítás kezdődött Magyarországon. A mindennapi rutinunk, az eddig bevált szokásaink egy időre teljesen megváltoztak. Ahogyan mi magunk és az életszemléletünk is megváltozott, átértékeltünk sok mindent.

Megváltozott az életünk

Az utóbbi hetekben életünk nagy részét a lakásunk falai között töltöttük összezárva a családunkkal, felértékelődhettek bennünk családi, baráti kapcsolataink, átértékelhettük a természethez, a házi állatainkhoz vagy a tanulmányainkhoz kötődő viszonyunkat. Most talán több időnk volt végre észrevenni, mennyi érték vesz minket körül a mindennapokban.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Értéktár magába foglal és menedzsel minden olyan értéket, amely környezeti, történelmi, tradicionális vagy tudományos szempontból fontos lehet. De érték lehet továbbá egy a barátokkal vagy a családdal töltött nap, egy kirándulás élménye vagy az édesanyánk ölelése. A megyei önkormányzat össze kívánja gyűjteni a megyében élő fiatalok igazi értékeit.

Június közepéig

A4-es méretű pályaműveket várnak, melyek szabadon választott technikával készülhetnek (grafitceruza, színes ceruza, zsírkréta, filctoll, pasztell, vízfesték, tempera stb.) vagy fotómontázsokat, illetve 20 másodperces videót is készíthetnek a diákok.

A pályaműveket június 15-ig postára adva kérik megküldeni a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatal részére (3525. Miskolc, Városház tér 1.). A borítékon fel kell tüntetni a pályázat címét: „Számodra mi az igazi érték?”. A videókat, illetve fotómontázsokat e-mailben várják.

Kategóriánként három nyertest hirdetnek, akik értékes ajándékcsomagot vihetnek majd haza.

(A borítókpen: Vincze Liza alkotása)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában