Gyermeknapi kívánság 2020

2020.06.11. 12:00

Anyával közös képet kért

Gyermeknap alkalmából vártuk a gyermekek kívánságait, néhányat teljesítünk belőlük.

Novák Krisztina

Fotó: Bujdos Tibor

A tizenhárom éves Csalavári Zoé az egyik az öt szerencsés gyermek közül, akinek teljesíteni tudjuk a kívánságát.

Gyermeknap alkalmából kértük a gyermekeket, hogy osszák meg velünk kívánságaikat. Sok levél érkezett, ezekből választottunk ki ötöt.

A szerkesztőségünkben jártak

Csalavári Zoétól e-mailt kaptunk, amelyben büszkén újságolta, hogy édesanyjának nemrégiben jelent meg a könyve, ezért ennek apropóján azt kérte az Észak-Magyarországtól, hogy közös fotón szerepelhessenek az Északban az anyukájával, Szabó Ildikóval és a Selena B. Lowel művésznéven íródott, Démonok árnyékában címet viselő könyvvel.

Zoé és Ildikó így nemrégiben a szerkesztőségünkben jártak.

– Az osztálytársaim is büszkék az anyukámra, és nagyon menőnek tartják – mesélte csillogó szemekkel Zoé. – Rendszeresen írnak neki messengeren, érdeklődnek, hogy érzi magát, és arról is, hogyan fogy a könyv. Olvasni sajnos sem én, sem ők nem olvashattuk, mert horror fantasy történet, ezért a tizenhat év feletti korosztálynak íródott. Csak annyit tudok a tartalmáról, hogy démonokról szól, és egy szerelmi háromszög is szerepel benne. Nehéz megállni, hogy ne olvassam el, de betartom anyu kérését, és majd csak akkor veszem kézbe, amikor elég idős leszek hozzá.

Imádja a könyveket

Zoétól azt is megtudtuk, hogy gyereknapra gördeszkát, szandált és könyvet kapott, mert nagyon szeret olvasni. Kedvencei az életrajzi kötetek, azok közül is David Sheff: Csodálatos fiú című könyve és a Holly Webb-könyvek.

– Gyűjtöm a dedikálásokat, és a kedvenc írónőmmel, Budai Lottival közös fotóm is van – árulta el a nagylány.

Szabó Ildikó elmondta, már készül a következő könyve, ami egy romantikus fantasy történet lesz, és azt már Zoé és a barátai is elolvashatják. Érdekesség, hogy ennek a könyvnek a cselekménye Miskolcon játszódik, ezért a város olyan jellegzetes pontjai is szerepelnek benne, mint Lillafüred, az Avas, a belvárosi sétálóutca és a virágóra.

A másik négy szerencsés gyermek kívánságát is teljesítjük, azokról is beszámolunk hamarosan az Észak-Magyarország hasábjain.

(A borítóképen: Csalavári Zoé (jobbra), Szabó Ildikó és a könyv)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában