Újra nyitva

2020.05.09. 14:30

Újra látogatható a gépmúzeum

Megnyitották a játszótereket és a szabadtéri sportpályákat.

Tóth Balázs

Fotó: Tóth Balázs

Két, a járvány idejére bezárt intézmény is látogatható, illetve hamarosan látogatható lesz Mezőkövesden, adta hírül a Mezőkövesdi Közkincs-tár Nonprofit Kft. Közleményük szerint szerdán megnyitotta kapuit a vendégek előtt a Hajdu Ráfis János Mezőgazdasági Gépmúzeum, amely keddtől vasárnapig 9–17 óra között tart nyitva, maszk vagy sál, kendő használata kötelező, és más higiéniai szabályokat is be kell tartani.

Május 11-től használhatók lesznek a Hadnagy utcai sportcentrum egyes pályái is, így a teniszpálya, valamint a lábteniszpálya. Be kell tartani az egészségügyi és járvány elleni szabályokat, s kísérő sem mehet a játékosokkal. A belső helyiségek nem lesznek használhatók. A többi kulturális, közművelődési és sportintézmény zárva tart a városban.

Dr. Fekete Zoltán polgármester a város honlapján tette közzé, hogy megnyitják a játszótereket, a Móra Ferenc utcai kültéri fitneszparkot, valamint a kőképnél található extrémsport-pályát is.

(A borítóképen: A gépmúzeumban/illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában