Újra nyitva

2020.05.21. 19:30

Újból megnyíltak az Északerdő turistaszállói

Megnyitja szálláshelyeit és erdei iskoláit az ÉSZAKERDŐ Zrt.

Horváth Imre

Forrás: Északerdő Zrt. facebook oldala

Fotó: GYULA BOZSO +36305025737

Az Északerdő Zrt. ismét megnyitja szálláshelyeit, így május 20-tól a Szelcepusztai kastélyszálló, a Háromhuta és a Senyő Vendégház, a Hidegpataki Vadászház, a Bekénypusztai Turisztikai Látogatóközpont és Ökoház, a Fónagysági és a Répáshutai turistaszálló, a Gúnyakúti kulcsosház, a Mezőkövesdi Zsóry üdülő egyaránt látogatható.

„Ettől a naptól a Csanyiki Erdőház, a Bagoly-Vár, a Borz-Alom és Bikk-Makk Erdészeti Erdei Iskola foglalkozásaira is lehet jelentkezni. Kollégáink természetesen kiemelt figyelmet fordítanak az épületek fertőtlenítésére, és a vendégektől, valamint a foglalkozásokon résztvevőktől is a járványügyi előírások betartását kérjük” – tájékoztatott Zay Adorján, az Északerdő Zrt. vezérigazgatója.

A koronavírus járvány elleni védekezés részeként, a Kormány által kihirdetett veszélyhelyzeti rendelkezéseknek megfelelően az erdőgazdaság március 17-től szüneteltette az erdei kisvasutak, erdei szálláshelyek, erdészeti erdei iskolák működtetését. A Lillafüredi és Pálházi Állami Erdei Vasút járatai május 9-e óta közlekednek ismét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában