Legjobb hamburgerek

2020.02.15. 15:45

Miskolci hamburgerező az országos lista harmadik helyén!

A Big 7 Travel, utazási magazin összeállította Magyarország 25 legjobb hamburgerezőjének listáját, amelynek harmadik helyén egy miskolci hely áll, de a legjobbak közé még egy befért a szubjektív listára a megyeszékhelyről.

Horváth Imre

Forrás: shutterstock/illusztráció

A magazin már a világ és Európa legjobb burgerezőit is számba vette, ezúttal pedig Magyarországon kóstoltak, pontoztak, majd listáztak, és így összeállt a „burgerbarát Magyarország” hamburgerezőinek rangsora.

A dobogó első két helyén fővárosi vendéglátóhely szerepel, méghozzá az európai listán hatodik helyet megszerző Bamba Marha Burger Bar, illetve a kontinenslistán 43-ik Tuning Burger. A harmadik legjobbnak pedig a miskolci Bitang Joe Burger Bart találták.

Azt írják értékelésükben: Lehet, hogy a hely, ahol a Bitand Joe Burger Bar működik kicsi, de hamburgereik óriásiak – mind adag, mind íz szempontjából. A pogácsákat tökéletesre készítik, és olyan zsemle belsejében szolgálják fel, amely olyan puha, mint a párna, friss, és ropogós.

A jobbára budapesti vendéglátóhelyek által uralt lista 20-ik helyén a szintén miskolci Borsod Burger áll. Róluk azt írják, az ízek kombinálása teszi „átkozottul finommá” a hamburgereiket: a friss házi brioche zsemlétől a vastag marhahúsos pogácsáig és a sajtig minden tekintetben tökéletesnek találták az ízeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában