szabadidő

2020.02.06. 18:00

Farsangi jótékonykodás

A B.-A.-Z. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Első Miskolci Lions Club február 15-én tartja farsangi rendezvényét.

Novák Krisztina

A tavalyi bálon

Forrás: ÉM

Február 15-én, szombaton este hét órakor kezdődik az – immáron hagyományosnak mondható – farsangi jótékonysági bál a megújult népkerti Vigadóban.

A BOKIK–Lions-rendezvény díszvendég városa ezúttal – Mezőkövesd, Sárospatak, Szerencs, Sátoraljaújhely, Putnok és Tokaj után – a miskakancsóiról is ismert Mezőcsát lesz.

Több mint húsz év

– A bálnak történelmi íve van, hiszen több mint húsz éve tűztük ki először célul, hogy a vállalkozásoknak és az üzleti szférának legyen egy ilyen típusú rendezvénye, amit mindig összekötünk egy díj­átadó ceremóniával is – válaszolta megkeresésünkre Bihall Tamás, a BOKIK elnöke. – A támogató díjat azok a személyek kapják, akik segítik a kamara működését, a cégvezetői díjjal az élen járó teljesítményt szeretnénk értékelni, a harmadik kategória a vállalkozói díj, amelynek két kitüntetettje van, ebből az egyik mindig a díszvendég város vállalkozói közül kerül ki. Hetedik éve az Első Miskolci Lions Clubbal – amelynek sokan a tagjai vagyunk – közösen rendezzük a farsangi bált, így a rendezvény jótékonysági vonala is jobban kidomborodik. A tombola bevételéből évről évre jelentős összeggel támogatjuk az általunk kiválasztott szervezeteket, iskolákat vagy alapítványokat. Ebben az évben a jótékonysági tombola teljes bevételét a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórház Velkey László Gyermekegészségügyi Központjában működő általános iskola számára ajánljuk fel. Nagy örömünkre szolgál, hogy Parragh László, az MKIK elnöke visszatérő résztvevője a bálnak, és meghívjuk a megyei intézmények, szervezetek vezetőit is. A cél az, hogy a helyi vállalkozók találkozzanak, beszélgessenek és érezzék jól magukat egymás társaságában ezen az estén.

Az ünnepélyes megnyitó után rövid köszöntőt mond Bihall Tamás, a BOKIK elnöke, Parragh László, az MKIK elnöke és Siposné Horváth Anita, Mezőcsát polgármestere.

Ezután következik a kamarai díjak átadása és ismét egy rövid köszöntő, az Első Miskolci Lions Club nevében, majd bemutatkozik a díszvendég város, Mezőcsát. Nyolc órától vacsora várja a bál vendégeit, majd a nyitótánc után kezdetét veszi a hajnalig tartó farsangi mulatság. A zenéről az egri Gonda Music Band gondoskodik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában