hasznos tanfolyam

2020.01.24. 11:00

A digitális szakadékot akarják csökkenteni

Tablethasználati tanfolyam indít hejőkeresztúriak részére az önkormányzat.

Forrás: Shutterstock

Pénteken még lehet jelentkezni Hejőkeresztúrban a tablethasználati tanfolyamra, amelyet a digitális szakadék csökkentése projekt keretében rendeznek meg márciustól kezdve.

A tanfolyam résztvevői megtanulják a tabletek, okostelefonok alapvető funkcóinak használatát a 2-szer 35 órás ingyenes tanfolyam keretében. A tanfolyam végén a résztvevők a képzés során használt tabletet ajándékba megkapják. A tanfolyamon az a 16 és 65 év közötti személyek vehetnek részt.

Praktikus tudást adnak

A képzés elvégzése után a résztvevők képesek lesznek számítógép, tablet, okostelefon alapvető funkcióinak önálló használatára, a beállítások kezelésére. Hanghívásra, szöveges üzenetküldésre, e-mailezésre, csatolmányok küldésére. Internetes keresőket használni, tájékozódni, az összegyűjtött információt felhasználni a mindennapi tevékenységeikhez. Megtanítják az elektronikus ügyintéző portálok (ügyfélkapu, netbanking) használatát is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában