Miskolc

2019.11.22. 13:00

Egy-egy tábla csokival szerezzünk örömet!

Nem minden gyermekhez jut el a Mikulás, de az Észak-Magyarország segít nekik.

Hegyi Erika

Egy-egy tábla csokival szerezzünk örömet!

Fotó: Ádám János

Lassan vége az ősznek, közeleg a december, és valószínűleg már a Mikulás is töltögeti a csomagokat, hogy lehetőleg minden gyermeket megajándékozhasson. Ebben az Észak-Magyarország is szeretne neki segíteni. Az idén ismét csokigyűjtő akciót indítottunk, hogy meglepjük vele a hátrányos helyzetű gyerekeket. Az édességeket ebben az évben a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény Családok Átmeneti Otthona és Gyermekek Átmeneti Otthona gyermekeinek ajánljuk fel.

Az itt tartózkodó szülőknek és gyermekeknek nem csupán a hátrányos helyzettel kell megküzdeniük, hanem azt a traumát is el kell felejteniük, ami miatt az átmeneti otthonba kerültek. Ebben segíthetünk nekik, ha megtöltjük a Mikulás nagy piros zsákját, hogy december 6-án örömet csaljon a kicsik arcára. Elsőként az Észak-Magyarország szerkesztősége járult hozzá a csokigyűjtő akcióhoz. Tegnap egy nagy piros dobozba dobtunk be egy-egy tábla csokoládét, mert mindannyian úgy érezzük, másoknak örömet szerezni a legnagyobb boldogság.

Várjuk a csokikat!

Kérjük kedves olvasóinkat, önök is járuljanak hozzá a nehéz helyzetbe került gyermekek és családok boldog Mikulás-ünnepségéhez! Dobjanak be egy-egy tábla csokoládét a szerkesztőségünk ügyfélszolgálatán elhelyezett nagy piros dobozba december 4-éig (Miskolc, Zsolcai kapu 3.). A doboz tartalmát Mikulás napján elvisszük a családok és gyermekek átmeneti otthonába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában