Sárospatak

2019.09.16. 09:30

Programok egész nyáron

Tartalmas nyarat zárt A Művelődés Háza és Könyvtára.

Zempléni Fesztivál

A sárospataki A Művelődés Háza és Könyvtára nyári eseményei idén is sok érdeklődőt vonzottak, tudtuk meg Csatlósné Komáromi Katalintól, az intézmény vezetőjétől.

Születésnap

– Idén ünnepeltük a Bodrog Néptáncegyüttes 65 éves születésnapját is – mondja Csatlósné Komáromi Katalin. – A XXVII. Pünkösdi Gyermektánc Találkozó idén új helyszínen, a Képtár és a Farkas Ferenc AMI udvarán kialakított szabadtéri színpadon zajlott.

– A városi Kertmozi – mint új nyári attrakció – június 17-én nyitotta meg kapuit. Az intézményen belül is nagy várakozás előzte meg az új szolgáltatást. Az idei tapasztalatok alapján tervezhetőbbé válik a jövő nyári szezon. A Sárospataki Hegyközséggel karöltve valósítottuk meg a XVIII. Sárospataki Borversenyt, amelyen rekord tételt bíráltak el.

Segítő kezek

A Művelődés Háza és Könyvtára csapata az eddig felsoroltak után tizenegy napon át a XVIII. Zempléni Fesztivál rendezvényeinek megvalósulását segítette.

A nyári eseményekhez hozzátartoztak azok a fellépések is, amelyeket A Művelődés Háza Kamarakórusa és a Bodrog Néptáncegyüttes szűkebb és tágabb környezetünkben valósított meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában