XII. Országos Csokoládé Fesztivál

2019.08.29. 08:00

Mindenféle csokoládék

Gombóc Artúr is tökéletesen érezhette volna magát a hétvégén Szerencsen.

„A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon”, ezt válaszolta Gombóc Artúr Csukás István meséjében, amikor megkérdezték tőle, hogy milyen csokoládét szeret.

 

Nos, a népszerű mesehős is csodálatosan érezte volna magát a múlt hétvégén Szerencsen, a XII. Országos Csokoládé Fesztiválon. Mert nemcsak ezerféle csokiból választhatott volna, hanem több színpadon számos kulturális program is várta volna őt és a vendégsereget. A közönség sok-sok koncert, egyéb művészetekkel, gasztronómiával kapcsolatos esemény közül válogathatott. Nagy sikert arattak például a Kowalsky meg a Vega, a Magna Cum Laude zenekarok vagy épp a Halott Pénz, a fiatalok főleg ezekért érkeztek Szerencsre. De az idősebbek és a legifjabbak is találtak maguknak remek elfoglaltságokat csütörtöktől vasárnapig: nyereményjátékok, sportversenyek, édességbemutatók és -kóstolók, csokoládéból készülő mesefigura-szobrok, csokoládé-kalandpark, vásári forgatag és még sok-sok édes meglepetés várta őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában