Miskolc

2019.08.27. 18:30

Mézeskalács is várja majd a kis elsősöket

Nemes dolog, ha valaki adakozik. Ez nem az anyagiaktól függ, hanem a lelkülettől.

Hegyi Erika

Fotó: Kozma István

Kovács Gáborné Ilonka és férje sokszor segítettek már rászoruló családoknak. Ezúttal gyerekbiciklikkel, ruhákkal és mézeskaláccsal érkeztek a Nyitott Ajtó Baptista Általános Iskolába, hogy örömet szerezzenek a szerény körülmények között élő gyerekeknek.

 

– Nagy István és családja jó barátaink, ők ajánlottak fel két gyermekbiciklit, és mivel nekünk is volt egy teljesen új állapotban lévő, elhatároztuk, hogy odaadjuk nehéz sorsú gyerekeknek. Hozzánk ruhákat is gyakran hoznak az ismerősök. Válogattam a nálam összegyűjtött ruhák közül is. Két napja pedig sütöm a mézeskalácsokat, hogy azzal is meg tudjam lepni a baptista iskola gyermekeit – mesélte Ilonka.

Hála és köszönet

Az iskola igazgatója, Molnárné Kertész Ildikó hálás volt a sok adományért. Jelezte, a kerékpárokat jutalmul adják majd oda az arra érdemes diákoknak, a ruhákat a rászorulóknak, a mézeskalács szívekkel pedig az első osztályosokat köszöntik majd az évnyitó ünnepségen.

Hozzátette: nemes dolog, ha valaki adakozik, és ez soha nem az anyagiaktól függ, hanem az ember lelkületétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában