Miskolc

2019.08.21. 19:30

Ízek, zene, Népkert – itt a II. Gasztro Piknik

Újból ízletes ételekkel és italokkal telik meg vasárnap a Népkert.

Tajthy Ákos

Fotó: Ádám János

Második alkalommal rendezik meg augusztus 25-én vagyis most vasárnap a Miskolci Gasztro Pikniket a Népkertben. A rendezvény részleteiről szerdán sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők, vagyis a Miskolci Gasztro Klaszter tagjai.

Veres László, a Népkerti Vigadó marketingvezetője emlékeztetett, az első piknik hatalmas népszerűségnek örvendett a miskolciak körében, így egyértelmű volt, hogy a programot folytatják.

 

- Valószínűleg nem sokan gondolták tíz-tizenöt évvel ezelőtt, hogy Miskolcon nemhogy elfér majd egymás mellett sok-sok magas minőséget képviselő gasztronómiai szereplő, hanem még arra is képesek lesznek, hogy klaszterbe tömörülve együttműködéssel hozzanak létre valami újszerűt. Ez egy fantasztikus kezdeményezés, amit Miskolc városa csak megköszönni tud – mondta Alakszai Zoltán, a város jegyzője.

Levesek, pizzák, hamburgerek, desszertek, különleges vasárnapi menük és ízletes borok – többek között ezeket biztosítják majd a klasztertagok, vagyis a A Leves, A Desszertem, a Tókert, a Végállomás, a Vigadó, a Világbéke, a Borsod Burger, Sándor Zsolt pincészete és a Barkland pincészet. A jó zenéről pedig a Mizrab Jazz együttes és Veres László gondoskodik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában