Háromhuta

2019.08.13. 16:30

A településért futottak

Tizenhatodik alkalommal rendezték meg a Mozdulj az egészségedért versenyt.

A verseny rajtja

A XVI. Mozdulj az egészségedért futóversenyt rendezték meg Háromhután, Újhuta és Óhuta között. Idén nevezésükkel 154-en támogatták a Háromhutáért Alapítványt, a rajtvonalhoz pedig 104 futó sorakozott fel, hogy megmérettesse magát a 4,7 vagy a 9,4 kilométeres távon.

Mindenkinek sikerült

A versenyt Újhután és Óhután egyszerre indították, tíz óra után néhány perccel került rá sor. Előbbi településrészről 78, utóbbiról pedig 26 futó vágott neki a versenynek, amiből jól látszik, hogy a hosszabb táv iránti érdeklődés is évről évre nő. A távo­kat idén is sikerült minden indulónak teljesíteni, az első befutó a rövidebb távon 17 perc 44 másodperc, hosszabb távon pedig 35 perc 42 másodperc alatt érte el a célt. A versenyzők hűtéséről – bár most nem volt kifejezetten meleg – természetesen idén is három párakapu és két frissítőpont gondoskodott, a célba érkezést követően pedig mindenkit hideg víz és üdítő, valamint egy-egy doboz szeder várt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában