vasúti közlekedés

2019.07.26. 16:30

Pályafelújítások és menetrendi módosítások a megyei vasútvonalakon

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Illusztráció

Fotó: Bujdos Tibor

A Miskolc-Tiszai–Ózd vonalon, július 28-tól 31-ig Kazincbarcika és Putnok között pályakarbantartási munkák miatt egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Kazincbarcika és Ózd között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Abaújszántó és Hidasnémeti között szeptember 15-ig pályakarbantartás miatt pótlóbuszok közlekednek. A közúti eljutási lehetőségek miatt, valamint a csatlakozások biztosítása érdekében, az autóbuszok útvonala jelentősen eltér a vonatokétól, több településen a megállási helyek jelentősen módosulnak.

Július 30-tól augusztus 4-ig a pályakarbantartás miatt a Szerencsről 20:17-kor és 22:17-kor és az Abaújszántóról 21:05-kor induló vonat helyett Szerencs és Abaújszántó között pótlóbuszok járnak.

A Taktaharkány–Szerencs állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt 2019. augusztus 5-től 2019. augusztus 7-ig a Sátoraljaújhely–Miskolc vasútvonalon a vonat módosított menetrend szerint közlekedik.

2019. augusztus 6-tól 2019. szeptember 11-ig Püspökladány–Ebes állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Miskolc–Szerencs–Nyíregyháza vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

A vasútvonalak részletes vágkaziányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu honlapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában