Hétköznapi Hősök

2019.07.23. 08:30

Hétköznapi hősök, közeledik az új forduló

Ön kit tart igazi hősnek? Immár másodszor, négy kategóriában vártuk a jelöléseket.

Ajándékkupák a győzteseknek a tavalyi díjátadón

Forrás: ÉM

Az igazi hősök köztünk élnek, tartja a mondás. Olvasóinkkal közösen szerettük volna bizonyítani is, éppen ezért kerestük azokat a megyénkbeli embereket, akik a saját területükön valami olyat alkottak, amely mások érdekeit tartja szem előtt. Olyanokat, akik arra tették fel életüket, hogy segítsék embertársaikat.

Második alkalommal

Immár második alkalommal keressük a hétköznapi hősöket, tavaly sok-sok jelölés és szavazat érkezett akciónkra. Ez alkalommal négy kategóriát hirdettünk: pedagógus, egészségügyi dolgozó, önkéntes és az egyéb kategória. Szerkesztőségünk három-három jelöltet állított a négy kategóriában, mindnyájukat be is mutattuk lapunkban. Aztán vártuk olvasóink jelöltjeit is, amelyek érkeztek szép számmal a megadott határidőig, többségükről olvashattak is lapunkban. A jelöléseket július 22-ig, azaz tegnapig vártuk.

Hamarosan következik a verseny második fordulója, ám addig még két jelölttel (ha vállalják a szereplést) megismerkedhetnek lapunkon keresztül. Amint ez megtörténik, indulhat a szavazás, hamarosan olvashatják annak szabályait.

A kategóriák győzteseit díjátadó gálán köszöntjük majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában