Motoros találkozó

2019.06.12. 17:30

Segítsünk Áronnak!

Három éve támogatják a motorosok a tiszalúci fiút.

Zöldi Anikó

Phantom Legion Motoros Egyesület

Idén is megrendezik a Phantom Legion Motoros Egyesület motoros találkozóját és jótékonysági rendezvényét a tiszalúci Tiszavirág Kempingben. Péntektől színes programokkal, koncertekkel, vetélkedőkkel várják az odalátogatókat.

Jótékonykodó motorosok

A fiúk immár harmadik éve támogatják Áront és családját. A kisfiú 2010 júliusában született Miskolcon, 27 hétre és 820 grammal. Rossz általános állapota és tüdőelégtelensége miatt azonnal lélegeztető gépre került. Az orvosok csupán 5 százalék esélyt adtak az életben maradásra. Túl van nagyon sok műtéten, beavatkozáson és a klinikai halál állapotán. Az élete során elszenvedett traumák miatt az izomzata annyira feszes lett, hogy csak műtéti eljárással lehetne fellazítani. Ez az egyetlen esélye, hogy elkezdődhessen rehabilitációja, megtanuljon járni, és ellátni magát. Ezt a műtétet csak Németországban tudják elvégezni, mivel csak ott vállalták, hogy Áront a műtét közben elaltatják, ezt azonban az OEP nem támogatja, így a szülőknek kell összegyűjteniük rá a pénzt. Évről évre az emelt értékű tombola összegét a családnak adományozzák, emellett a találkozó ideje alatt egy dobozt is kiraknak, hogy, aki segíteni szeretne, ily módon is megtehesse.

Az egyesület tagja remélik, idén is sikeres lesz a rendezvény, mindenki jól fog szórakozni és Áronnak is tudnak segíteni, hogy idővel kijuthasson Németországba és a műtét után teljes életet élhessen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában