Helyi közélet

2019.04.05. 14:44

Vadaspark, rímekbe szedve Miskolcon

Miskolc - Írjon verset az állatkertről, és bemehet 100 forintért!

Miskolc - Írjon verset az állatkertről, és bemehet 100 forintért!

Egyedülálló és igazán „szellemes” ötlettel állt elő a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, ugyanis aki elküldi nekik az állatkertről írt versét, a magyar költészet napján 100 forintért vásárolhatja meg belépőjegyét.

Nyereményt is ígérnek

Az intézmény úgy kíván hozzá­járulni a költészet napjához, hogy arra buzdít: írjanak verset az intézményről és/vagy az ott élő állatokról, és küldjék el a [email protected] e-mail-címre, legkésőbb április 10-én éjfélig. Az ezt megtevők válthatnak 100 forintért belépőt a Miskolci Állatkertbe április 11-én.

A verset beküldőnek a belépés mellett azért is érdemes megadnia a teljes nevét és az elérhetőségét, mivel a költészet napján kisorsolnak a szerzők közül egy nyertest. Az alkotáshoz pedig segítséget jelenthet az állatkert weboldala, ahol a náluk élő állatok is megtalálhatók.

A nevezetes napon a látványetetések mellett szakvezetés is várja a Miskolci Állatkertbe érkezőket, valamint Juhász Csaba vers- és fotókiállítását láthatják.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában