Helyi közélet

2019.03.11. 14:31

Bence jelmeze nyert fődíjat

Miskolc - A verseny díjátadóját szerkesztőségünkben tartottuk meg.

Miskolc - A verseny díjátadóját szerkesztőségünkben tartottuk meg.

Jelmezversenyt hirdetett lapunk kiadónk portálján, a Borsod Online-on. Jelentős volt az érdeklődés. A nyertest néhány napja hirdettük ki, a fődíjat most adtuk át szerkesztőségünkben.

A győztes

A versenyt az ihlette, hogy a farsangi időszakban szebbnél szebb jelmezek készültek az iskolai rendezvényekre, bálokra. Vártuk olvasóink kreatív jelmezeiről készült fotóit. A határidőig érkezett fotókra a Borsod Online-on lehetett szavazni – egy IP-címről csak egy voksot lehetett leadni. A nyertes a legtöbb szavazatot kapott fotó készítője lett: Géczi-Sándor Erika, aki a jelmezt viselő kisfiával, Bencével érkezett a díjátadóra. A fődíjat, a Molnár Csárda 10 ezer forint értékű vacsorautalványát és Bencének a Sün Barnabás ajándékcsomagot kollégánk, Munkácsi Tünde marketing munkatárs adta át.

A szavazók között is sorsoltunk díjat – a nyertes szavazó Szabó Attiláné volt Sajóivánkáról, szépségápolási csomagot és Észak-Magyarország ajándékcsomagot vehetett át.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában