Helyi közélet

2019.01.08. 20:44

Maradnak a télies útviszonyok, havazni is fog még Borsodban

Borsod-Abaúj-Zemplén - Bár délután óta havazik, összességében jól járhatók a megye útjai.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Bár délután óta havazik, összességében jól járhatók a megye útjai.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei diszpécserének tájékoztatása szerint, minden járművük folyamatosan dolgozik, ekézi és szórja az utakat.

- A kocsik gyakorlatilag csak szóróanyagért jönnek be délután óta a telephelyre, mindent megteszünk, hogy az utak jól járhatók maradjanak, viszont mivel a korábbi havazásokhoz képest most hidegebb van, a szóróanyag pedig csak mínusz nyolc fokig tudja hatását kifejteni elvétve előfordulhatnak fehérebb, hókásásabb szakaszok is - hangsúlyozta.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hajnalig kisebb-nagyobb megszakításokkal folytatódik a havazás, térségünkben öt centit meghaladó friss hó várható, de a hegyekben nagyobb hóréteg fog kialakulni.

Fotó: Kozma István

Szerdán is erősen felhős időre van kilátás, a felhőzet csak átmenetileg szakadozhat fel. Csapadék is többfelé várható, térségünkben végig havazással kell számolni.


[related-post post_id="4101402"]

[related-post post_id="4100507"]

[related-post post_id="4100171"]

[related-post post_id="4101414"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában