Helyi közélet

2018.11.07. 19:15

Tárlat Miskolcon: Gyere, nézz és láss ahogy én!

Miskolc - Páratlan összművészeti élményt ígér a Havas Művészeti Ügynökség és Galéria csütörtökön nyíló kiállítása.

Miskolc - Páratlan összművészeti élményt ígér a Havas Művészeti Ügynökség és Galéria csütörtökön nyíló kiállítása.

A képzőművészeti életben nem megszokott módon, az élményt fokozva nyílik meg november 8-án, csütörtökön délután fél 7-kor a „Gyere, nézz és láss ahogy én!” című tárlat a miskolci Művészetek Háza galériájában.

A Havas Művészeti Ügynökség és Galéria kilenc alkotó munkáit ajánlja a közönség figyelmébe.

Lokálpatrióták Miskolcon

Dr. Havas Csilla, a Havas Művészeti Ügynökség és Galéria alapító tulajdonosa és alkotó művésze lapunknak a magyar kortárs képzőművészet kiemelkedő alkotóiként írta le a kiállítókat. Suhaj Zoltán, Lőrincz Mária Magdolna, Győrfi András, Korbely István, Szőke Péter Jakab, Rékai Zsolt, Tiry Péter, Molnár-Göb Zoltán és Dr. Havas Csilla legújabb, 2018-as alkotásai kerülnek a falra.

Az alapító tulajdonos emlékeztetett rá: idén már volt Budapeten is kiállításuk, és lokálpatriótaként mutatják meg Miskolcon a friss képzőművészeti termést.

Ami pedig a megnyitót illeti: köszöntőt mond: Kákóczki András művészettörténész, valamint Dr. Havas Csilla. A színházteremben fellép Jancsó Dóra színművész és Cselepák Balázs a Győri Nemzeti Színház színművésze. A műsor része Sziffer Glória, Matei Szofi és Szűcs Liza – a Limited Dance Academy táncosai – produkciója. Görbe Márk művészettörténész pedig izgalmas talk-show beszélgetést folytat valamennyi kiállító festőművészünkkel.

A kiállítás megtekinthető: 2018. december 3-ig, minden nap 14:00-22:00.

ÉM


[related-post post_id="4042003"]

[related-post post_id="4039879"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában