Helyi közélet

2018.11.07. 13:38

Most bárki kérdezhet a katasztrófavédelemtől

Miskolc - Meghirdette a katasztrófavédelem a Társasházak napja elnevezésű konzultációsorozatot.

Miskolc - Meghirdette a katasztrófavédelem a Társasházak napja elnevezésű konzultációsorozatot.

A kedden kezdődött háromnapos rendezvénysorozat célja, hogy a társasházak, lakóközösségek széleskörű tájékoztatást kapjanak a követendő tűzmegelőzési szabályokról, ezzel is növelve a lakóépületek biztonságát.

Szabályok sora

A tűzvédelmi házirend készítésével kapcsolatos tudnivalókról, a biztonsági rács létesítéséről, a tárolási szabályokról, a felvonulási terület biztosításáról, valamint a homlokzati szigetelés kialakításáról, továbbá a nyílt láng használatáról is lehetőség lesz konzultálni ezekben a napokban minden lakástulajdonos, bérlő, közös képviselő, lakásszövetkezeti tag és érdeklődő számára. A katasztrófavédelem szakemberei november 8-ig minden nap 10 és 16 óra között az ország valamennyi kirendeltségén várják az érdeklődőket. A társasházak tűzvédelme közös érdek és egyúttal a társasház kezelőjének felelőssége is. Ne várja meg, amíg a tűzoltók mennek ellenőrizni!

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában