Helyi közélet

2018.11.05. 16:33

Kitüntetéseket adtak át a nemzeti ünnepen Taktaharkányban

Taktaharkány - Az 1956-os októberi forradalomra emlékező taktaharkányi ünnepségen kitüntetéseket, elismeréseket is adott át dr. Szemán Ákos polgármester.

Taktaharkány - Az 1956-os októberi forradalomra emlékező taktaharkányi ünnepségen kitüntetéseket, elismeréseket is adott át dr. Szemán Ákos polgármester.

Bánné Rozgonyi Rózsa Pro Communitas Taktaharkány Díjat vehetett át az egészségügyi alapellátás keretén belül kifejtett tartósan magas színvonalú tevékenységének, valamint az idősek közösségfejlesztése terén végzett munkásságának elismeréséül.

Kiemelkedő munkájukért

Kristófné Tóth Emese Taktaharkány Nagyközség Közszolgálatáért Díjat kapott a szociális és gyermekvédelmi feladatok ellátása, az elesettek és a rászorultak megsegítése terén tanúsított tevékenységéért.

Szabó Sándor Elismerő Ok­le­velet vehetett át a polgármestertől a taktaharkányi sportélet újraindításáért, a annak működtetése és fejlesztése terén tanúsított kiemelkedő példamutató tevékenységéért. Szakolczai Lászlóné ugyancsak Elismerő Oklevelet kapott a Taktaharkányi Polgármesteri Hivatalban tanúsított tartósan magas színvonalú kisegítő tevékenységéért.

Kántor Dezsőné „Polgármesteri Dicséretben” részesült Taktaharkány közszolgálatában és a kulturális feladatok ellátásában tanúsított kiemelkedő munkatársi tevékenységéért.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában