Helyi közélet

2018.08.30. 07:25

Korszerűbb és szebb is lesz a buszpályaudvar Miskolcon

Miskolc - Az utasok szerint sem mindegy, milyen körülmények közt várakoznak.

Miskolc - Az utasok szerint sem mindegy, milyen körülmények közt várakoznak.

Szeptember elejére készülhet el a Búza téri autóbusz-állomás karbantartása. Ahogy azt az Észak-Magyarországi Közlekedési Központ Zrt. korábban érdeklődésünkre közölte, a munkálatok jó részét már a nyár folyamán elvégezték, a kocsiállások nagy része is üzemszerűen működik. A váróteremben, a pénztárban és a nyilvános WC-ben még dolgoznak a szakemberek, azonban az ígéretek szerint rövidesen ezekkel is elkészülnek.

Szerdán meglátogattuk az állomást, ahol a belső terekben és a peronokon is dolgoztak: a tájékoztató táblákat cserélték, és a kertészeti munka is megkezdődött.

Az általunk megkérdezett olvasók többsége örült a lassan lezáruló munkáknak, mint mondták, már érezhető a különbség a korábbihoz képest.

– Én Encsen élek, így nem túl gyakran járok itt, de azt azért tudom, hogy ramaty állapotban volt a terület. Hallottam olyat, hogy előbb-utóbb elköltöztetik innen a buszállomást, de örülök neki, hogy addig is kezdett valamit a területtel az ÉMKK, erre már nagy szükség volt – mondta Tóth Andrásné.

Világosabb és vidámabb

Hasonlóan vélekedett Kádas Anna is, aki a Vadna felé induló járatot várta az Ózd felé induló buszok kocsiállásánál.

– Sokkal vidámabb és világosabb lett az egész állomás, az épület is szebben néz ki, annak meg kifejezetten örülök, hogy eltüntették azt a gazos, szemetes területet. Úgy látom, kis kertet alakítanak itt ki, aminek nagyon örülök, sokkal szebb lesz, mint régen – mondta.

Balláné Pipoly Ágnest bérletvásárlás után szólítottuk meg.

– Ha felújítanak valamit, az mindig jó hír. A pénztárban dolgozóknak most nem lehet túl kényelmes ezekben a kék konténerekben, ráadásul rosszul is hallottuk egymást, de mindez elviselhető, ha utána kényelmesebb lesz az ügyintézés – tette hozzá.

ÉM-TÁ


[related-post post_id="3963761"]

[related-post post_id="3940868"]

[related-post post_id="3926848"]

[related-post post_id="3871182"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában