Helyi közélet

2018.07.23. 11:15

Remekül sikerült a nyári, mezőcsáti gyermektábor

Mezőcsát, Gelej - Az érdeklődés most sem maradt el, sok szülő örömmel hozta gyermekét.

Mezőcsát, Gelej - Az érdeklődés most sem maradt el, sok szülő örömmel hozta gyermekét.

Idén is megrendezésre került a minden évben nagy sikert aratott nyári tábor a Kiss József Közösségi Ház és könyvtár szervezésében. Az érdeklődés most sem maradt el, sok szülő örömmel hozta gyermekét – meséli Tolvaj-Szekeres Hajnalka. Június 25-től 29-ig vehettek részt a táborozók különböző programokon.

Ismerkedés

Első nap még csak ismerkedtünk egymással, bemutatkoztunk, élményeket meséltünk, és különböző szórakoztató játékokkal indítottuk el a hetet.

A keddi napon útnak indultunk és meg sem álltunk egészen a Geleji játszótérig. Itt igazán jól érezte magát mindenki, gyermekkacajtól zengtek a délelőtti csendes utcák.

Miután kellőképpen kifáradtunk ellátogattunk a helyi Közösségi Házba is, ahol nagy vendégszeretettel fogadtak bennünket. Beavattak minket bővebben a környékbeli madár élővilágba, majd ezután rejtvényekkel, feladványokkal szórakoztatták a táborozókat. Távozásképp hideg üdítővel és csokoládéval látták vendégül a gyerekeket.

Mesedélután

A harmadik napon mozidélutánt tartottunk a Közösségi Házban egy általuk megszavazott mesefilmmel. Az igazi hangulat érdekében sok-sok pop-cornnal készültünk, a gyerekek nagy örömére. Ebédre pizza volt a porondon nagy üdvrivalgás közepette, hiszen mondanom sem kell, szinte mindenki kedvenc ételei közé tartozott.

A csütörtöki nap volt a legizgalmasabb mind közül. Ezt várták a legjobban, ugyanis Miskolcra indultunk, hogy megnézzük a legújabb mesefilm vetítést a moziban.

Nagyobbnál nagyobb kólával és pop-cornnal indultak el izgatottan, hogy megnézhessék a „Bűbáj” című filmet.

Óriási siker

Hatalmas sikert aratott körükben, és nagy szemekkel, szájtátva nézték végig. Miután hazaindultunk még betértünk a közeli McDonald’s-ba, ahol ebéd gyanánt mindenki elfogyasztott egy hamburgert sült krumplival.

Az utolsó napon szintén egy aktív programnak lehettek részesei a gyerekek. Játékokkal felpakolva indultunk ki a Mezőcsáti Sportpályára. Sok mindent vittük magunkkal, a fiúk mégis inkább a foci mellett szavaztak, a lányok pedig szórakoztató játékokat játszottak velünk a hatalmas fák árnyékában. Ebéd után mindenki választhatott magának fagylaltot, majd lassan indultunk vissza a Közösségi Házba, hiszen nemsokára a tábor végéhez közeledtünk. Összeállítottunk minden gyereknek egy meglepetéscsomagot, amelyben az édességtől kezdve egészen a fejlesztő játékok­ig minden megtalálható volt.

Jó buli volt

Mondanom sem kell, hogy fülig ért a szájuk – mondja mosolyogva. Az utolsó órákban még egy mozi is belefért a könyvtárban természetesen ismét sok-sok pop-cornnal.

Bízunk benne, hogy minden gyerkőc nagyon jól érezte magát nálunk és reméljük, hogy jövőre is ellátogatnak hozzánk. A Kiss József Közösségi Ház és Könyvtár pedig mindenkinek megígéri, hogy jobbnál jobb programokat fog készíteni nekik jövőre is a felejthetetlen élmény érdekében – összegzi Hajnalka.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában