Helyi közélet

2018.05.07. 15:34

Régiségek között kincsekre vadásztunk Miskolcon

Miskolc - Mint minden hónap első vasárnapján, ezúttal is régiségek között lehetett kincsekre vadászni Miskolc főutcáján.

Miskolc - Mint minden hónap első vasárnapján, ezúttal is régiségek között lehetett kincsekre vadászni Miskolc főutcáján.

Mi is szétnéztünk kicsit a régiségvásárban. Sokan árultak és sokan nézelődtek. A múlt század értékei között sétálva láttunk porcelánokat, festményeket, bútorokat, szőnyegeket, különböző használati eszközöket, pénzeket, jelvényeket és a régi paraszti élet kellékeit. Volt olyan árus, aki gyönyörű népviseleteket hozott el Miskolcra.

Azonban nemcsak a múlt volt jelen a főutcán, hanem a jelen is. Árultak itt modern festményeket, táskákat, ékszereket és egyéb képzőművészeti tárgyakat. Sőt az úgynevezett lomisok is kipakolták óriási kartondobozaikat, melyekben egész nap lehetett turkálni. Aki megéhezett, vásárolhatott a kézműves termékekből: sajtból, lekvárból, kolbászból vagy éppen szalonnából.

- HE -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában