Helyi közélet

2018.02.17. 13:41

Nevettetve gyógyít a hétköznapi hős

Miskolc - Már érkeznek a jelölések, ezek közül egy újabbat szeretnénk bemutatni: Osváth Tibor Osit, akit önkéntes ­kategóriában jelöltek.

Miskolc - Már érkeznek a jelölések, ezek közül egy újabbat szeretnénk bemutatni: Osváth Tibor Osit, akit önkéntes ­kategóriában jelöltek.

Az igazi hősök köztünk élnek, tartja a mondás. Olvasóinkkal közösen most szeretnénk ezt bizonyítani is, éppen ezért keressük azokat a megyénkbeli embereket, akik a saját területükön valami olyat alkottak, amely mások érdekeit tartja szem előtt. Olyanokat, akik arra ­tették fel életüket, hogy segítsék ­embertársaikat.

Már érkeznek a jelölések, ezek közül egy újabbat szeretnénk bemutatni: Osváth Tibor Osit, akit önkéntes ­kategóriában jelöltek.

Dr. Tik Tak (Osváth Tibor) és Dr. Cukor (Ramocsa Emese) már évek óta „vizitelnek” a GYEK kis betegeinél, és leginkább boldogsággal gyógyítanak. S amellett, hogy nevettetve gyógyít, az elmúlt évben csaknem kétmillió ­forintot gyűjtött a GYEK kis betegeinek, az összegből nemcsak játékokat vettek, hanem az osztályokra hasznos ­gyógyítóeszközöket is.

ÉM


Segítsen nekünk!

A hétköznapi hősök tehát közöttünk élnek, segítsen megkeresni és bemutatni őket!

Keressük az – önkénteseken túl – a hétköznapok hős tanárát, javaslatot várunk egészségügyi dolgozóra (ápolóra, asszisztensre, beteghordóra, védőnőre vagy bármely más szakdolgozóra), várunk jelöléseket mentőre, tűzoltóra és rendőrre is.

A jelölés szabályai

Hat kategóriában várjuk olvasóink jelölését. Minden 18. évét betöltött, megyénkben élő lakos jelölhet és szavazhat. Az egyes kategóriákban egy ember csak egy személyt jelölhet, illetve egy szavazatot adhat le (tehát összesen hatot-hatot). Kategóriák: tanár, önkéntes, egészségügyi dolgozó, tűzoltó, mentő, rendőr. A jelöléseket és szavazatokat az Észak-Magyarországból kivágott szelvényen teheti meg.

A jelöléseket interneten is fogadjuk, ezt február 19-ig tehetik meg a www.boon.hu weboldalon, illetve a www.eszak.hu/azeszakhetkoznapihosei címen. A jelölteket az akció során bemutatjuk lapunkban, a kategóriák győzteseit pedig díjátadó gálán köszöntjük majd. A jelölők is értékes ajándékokban részesülnek.

Az akció időtartama március 16-ig tart.


[related-post post_id="3768333"]

[related-post post_id="3767337"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában