Helyi közélet

2017.11.10. 12:50

Spisák Dóra az Észak legjobb tökfaragója

Miskolc - Összesen hatvanketten vettek részt az Észak-Magyarország facebookos tökfaragóversenyén.

Miskolc - Összesen hatvanketten vettek részt az Észak-Magyarország facebookos tökfaragóversenyén.

Mindenszentek, Halloween, azaz a tökfaragás idején hívtuk játékra Facebook-oldalunk segítségével tökfaragó kedvű olvasóinkat. A szabály úgy szólt, hogy egy saját maguk (vagy családtag) által, vagy családdal/barátokkal közösen faragott mindenszenteki tökről készült fotót kellett beküldeniük számunkra. A fotókra az Észak Facebook-oldalán lehetett szavazni egészen november 7-én dél­ig. Utána a 10 legtöbb szavazatot kapott fotó szerkesztőségünk zsűrije előtt méretett meg, közülük választottuk ki az első három helyezettet. A győztes Spisák Dóra lett, a második helyen Kónya Fanni végzett, a harmadik pedig Pertenkó Nagy Anna és Nagy Bence.

A jutalmak

A győztes jutalma egy darab 10 ezer forint értékű 2 fős vacsorakupon a Aranykorona Történelmi Étterem és Látványpince felajánlásaként. A második helyezett nyereménye féléves Digitális Észak-előfizetés és egy Észak-ajándékcsomag. A harmadik helyezett negyedéves Digitális Észak-előfizetést és egy ajándékcsomagot kap.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában