Helyi közélet

2017.10.29. 14:40

Őszi Mulatságok Kisrozvágyon

Kisrozvágy - Kisrozvágyon a közelmúltban fergeteges hangulatban telt a község falunapja.

Kisrozvágy - Kisrozvágyon a közelmúltban fergeteges hangulatban telt a község falunapja.

Az időjárás is kedvezett, gyönyörű napsütés volt, mely még örömtelibbé segített tenni a napot, mely tele volt vidámsággal, nagyszerű programokkal. Az egész hetet magában foglaló készülődés történt, a szervezés pedig jóval hetekkel ezelőtt lebonyolódott.

A községben két helyen is bálakompozíciók várták a kedves vendégeket. Reggel ügyes asszonyok által készült a nagyon finom bodrogközi babgulyás. A rendezvény ünnepélyes köszöntőkkel kezdődött, melyet a község polgármestere, Roják Laura Julianna és a Cigándi Járási Hivatal vezetője, Stumpf Attila tartott. A programokat a Nagyrozvágyi és a Pácini Idősek Klubja Énekkarai nyitották, akik nagyon szép nótákat és műsort vittek.

Következett a kisrozvágyi gyerekek műsora. Sipos Krisztián kisrozvágyi fiatal saját versét osztotta meg. Az este a 4-Dance club táncosaival, a tűzzsonglőrök produkcióival lett gazdagabb.

- ÉM-LZS -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában