Helyi közélet

2017.07.30. 18:53

Vígságok napja Tardonán

Tardona - Vígságok napja elnevezésű programsorozat várta a közelmúltban Tardonán a helybelieket és a településre látogatókat.

Tardona - Vígságok napja elnevezésű programsorozat várta a közelmúltban Tardonán a helybelieket és a településre látogatókat.

A rendezvényt Balla György polgármester nyitotta meg, majd Buczkó Péter edző, testnevelő tigerbox-edzésre invitálta a résztvevőket – adta hírül a kolorline.

A gyerekeket a Gézengúzok csapata szórakoztatta interaktív performansz keretében. Igazi látványosság volt Szűcs Ádám bűvész show-ja. Fellépett a Tardonai Nyugdíjas Baráti Kör csoportja, de volt rendőrségi kutyás bemutató, összekötve egy bűnmegelőzési tanácsadást nyújtó sátorral.

A meglepetésprogramban a sajóvámosi Csemete Néptánccsoport gyermekei szerepeltek, valamint tréfás jelenetekkel mulattatta a közönséget a nyugdíjasklub humorpárosa. Az apróságok óriáscsúszdázhattak és trambulinozhattak, valamint óriási sikernek örvendett a kicsik körében a pónilovaglás. A könnyűzene szerelmesei sem panaszkodhattak, fergeteges koncertet adott a Viharmadarak együttes és a Segafredo formáció.

Este tíz órától zárásig a Meridián zene­kar gondoskodott a remek hangulatról. A nap folyamán a Tardonáról elszármazott Juhászné Ceglédi Tünde Paverpol technikával készült kis­plasztikáit, szobrait és képeit tekinthették meg az érdeklődők.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában