Helyi közélet

2017.07.02. 18:49

Színház kicsiknek és nagyoknak Bükkaranyoson

Bükkaranyos - Két előadás mellett több program is várta az érdeklődőket.

Bükkaranyos - Két előadás mellett több program is várta az érdeklődőket.

Rendhagyó program volt Bükkaranyoson szombaton délután a szabad­időparkban, ahol szabadtéri színházi előadásokkal várták a közönséget a szervezők.

A kicsik a „Ludas Matyi” vásári komédiát láthatták a Galiba Társulat előadásában, az idősebbek pedig a „Kár itt minden dumáért” című zenés kávéházi darabot tekinthették meg, melyet Gergely Róbert rendezett, és aki szerepelt is a darabban Kalocsai Zsuzsa, Némedi-Varga Tímea és Heller Tamás társaságában. A program során a helyi nyugdíjasklub színjátszó köre is fellépett egy vidám jelenettel, valamint pódiumbeszélgetés volt Mecser Lajossal, 22-szeres magyar bajnok hosszútávfutóval, Bükkaranyos szülöttével.

A nap folyamán átadták az idei évi „Bükkaranyosért” díjat is, melyet Lalik István helyi vállalkozó kapott, aki több alkalommal bizonyította önzetlenségét, segítőkészségét és elkötelezettségét a település közössége iránt.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában