Helyi közélet

2017.06.10. 09:06

Mád szeretettel várja a turistákat

Mád - Idén már két napig tartanak a Jó éjszakát Mád! programjai.

Mád - Idén már két napig tartanak a Jó éjszakát Mád! programjai.

Mád az elmúlt években jelentős szemléletváltáson esett át. A település vezetése kiemelten fontosnak tartja, hogy a hegyaljai település visszanyerje régi patináját, vonzerejét. Ennek a jelei hamar meglátszottak, hiszen Mád a tokaj-hegyaljai borvidék egyik jelentős központjává vált. A borászatok és a vendéglátóipari egységek is úgy érzik, jó helyen vannak Mádon, hiszen a turisták egyre növekvő számban keresik fel a települést. Persze mindez nem lenne így, ha nem kínálnának számukra a táj szépségén, a borok élvezhetőségén kívül más programot is. Ennek egyik ékköve már évek óta a Jó éjszakát Mád! elnevezésű program, amely idén már két napon át várja a gasztrokultúra szerelmeseit.

A rendezvény bevallottan azokat célozza meg, akik szeretik a minőségi borokat kóstolni, szeretik a változatos, helyi termékekből készült ételeket és a minőségi kultúrának is nagy barátai. A pénteki nyitónap után ma egész napos programsorozattal várja a Tokaj-Hegyaljára érkezőket a Jó éjszakát Mád! Így például Kovács Rózsa grafikusművész kiállítása délután 4 órakor nyílik a Rákóczi-kúriában.

- ÉM-BG -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában