Helyi közélet

2017.06.08. 15:26

A sokszínűségben is lehet egyedit találni

Mád - Zorán, Sebestyén Márta, a Roy és Ádám Trió, Rakonczai Imre, Pély Barna, Szeder – többek között ezen előadók koncertjeivel várja a közönséget idén a Jó éjszakát Mád! Tokaj-Hegyalja ékszerdoboza mindig a minőségi kultúrát helyezte a középpontba, ez az éven sincs másként.

Mád - Zorán, Sebestyén Márta, a Roy és Ádám Trió, Rakonczai Imre, Pély Barna, Szeder – többek között ezen előadók koncertjeivel várja a közönséget idén a Jó éjszakát Mád! Tokaj-Hegyalja ékszerdoboza mindig a minőségi kultúrát helyezte a középpontba, ez az éven sincs másként.

A negyedik Jó éjszakát Mád! 55 programot kínál a vendégeknek egyetlen este leforgása alatt. A közönség 25 helyszín közül választhat, aminek döntő többsége természetesen borászat, de a település látnivalói is becsatlakoznak a programba.

A zene mellett a borok és a gasztronómia adja a rendezvény fő vonalát, és idén a humorról sem feledkeztek meg. Kiss Ádám, Badár Sándor és Sándor György is fellép, emellett számos gyermekprogrammal kedveznek a családosoknak.

Ezen az estén a pincék nemcsak kinyitnak, de késő estig fogadnak vendégeket, az éttermek pedig helyi alapanyagokból készített Jó éjszakát menüvel készülnek. Remek borok minden helyszínen kóstolhatók, de az ez iránt érdeklődőket külön kóstolókkal és dűlőtúrákkal (akár holdfényben is) várják. A Tokaji Borbarátnők a környezettudatosságra hívják fel a figyelmet, de napközben kiváló hazai termékekkel is megismerkedhet a Mádra utazó.

Minőség minden területen

Összefogás a minőségi magyar termékek népszerűsítésére: a június 10-i Jó éjszakát Mád! nemcsak ezen az estén törekszik a minőségre. A rendezvény a Minőségi Magyar Termékek népszerűsítésére indított kezdeményezést, mellyel az itthon előállított kiváló termékekre és azok készítőire hívják fel a figyelmet.

A rendezvény célkitűzése korábban is a Mádon magas minőségben előállított borok, a helyi alapanyagot felhasználó éttermek és szolgáltatások népszerűsítése volt. Ez éven az összefogás új és nagyobb célok megfogalmazását eredményezi, hiszen a vidék legyen bárhol az országban, a legkiválóbb alapanyagot biztosíthatja konyhánk számára.

A Jó éjszakát Mád! idén szívesen mutatja be a helyi mellett minden, Magyarországon előállított kiváló terméket. A rendezvényen 11 és este 8 óra között mutatkoznak be a kezdeményezéshez csatlakozó termelők és kézművesek.

Várják mindazokat, akik szívesen megismerkednek a kiváló hazai borokkal, gasztronómiával és szeretnének részt venni egy különleges eseményen.

További információ: facebook.com/joejszakat.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában