Helyi közélet

2017.05.03. 11:12

Vigyázz, Kész, Pénz!: már a döntőért vívtak

Miskolc - A K&H Csoport a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedőjének miskolci, regionális középdöntőjét rendezte meg kedden a City Hotel Miskolcban, immár hetedik alkalommal.

Miskolc - A K&H Csoport a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedőjének miskolci, regionális középdöntőjét rendezte meg kedden a City Hotel Miskolcban, immár hetedik alkalommal.

Komoly nyereményekért

– Négy kategóriában versenyeznek a csapatok, és akik megnyerik a középdöntőt, azok a júniusi budapesti döntőben mérik össze tudásukat, ami azt jelenti, hogy minden kategóriában egy-egy, vagyis négy csapat jut az országos fináléba – nem mellékesen komoly nyereményekért. Ráadásul nemcsak a csapatokat, hanem a pedagógusokat és az iskolákat is díjazzuk – tudtuk meg a K&H Bank miskolci fiók­igazgatójától a verseny előtt.

– A K&H Csoport számára nagyon fontos az, hogy az emberek megértsék a pénzügyi folyamatokat, azoknak a működését. Azért, hogy képesek legyenek arra, hogy valóban okos döntéseket hozzanak – folyatta Horváthné Galamb Andrea, a K&H Bank miskolci fiókigazgatója. – Úgy gondoltuk, hogy ezt már gyerekkorban el kell kezdeni. Azt, hogy megismerkedjenek a gyerekek a gazdasági és pénzügyi alapokkal. Mindezt próbáltuk az iskolások számára játékosabb, kreatívabb formában kínálni.

A gyerekek nyitottak? – kérdeztük.

– Nagyon nyitottak már az elsősök is – felelte a szakember, aki elmondta: a jó versenyzéshez kellett a matematika, de akik nagyon logikusan gondolkodnak és látják az összefüggéseket, plusz igénybe veszik a cég bankár­óráit, azok sikerrel vették és veszik az akadályokat. Az eredményeket lapunk holnapi számában közöljük.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában