Helyi közélet

2017.05.13. 16:36

Trend

<em>Beszéltük mostanában sokat kollégákkal, cimbikkel, látásból ismerősökkel, hogy az évszakkal összefüggő szeszélyes történet bizony masszírozza a mi fejünket is, ez ebben az esetben cseppet sem trend, hanem tény. </em>Pásztor Attila írása.

Beszéltük mostanában sokat kollégákkal, cimbikkel, látásból ismerősökkel, hogy az évszakkal összefüggő szeszélyes történet bizony masszírozza a mi fejünket is, ez ebben az esetben cseppet sem trend, hanem tény. Pásztor Attila írása.

Én hozzáfűzöm, úgy érzem, hogy hozzám bizony megérkezett a tavaszi fáradtság is. Állítólag ez a szervezet normális reakciója, amikor a téli üzemmódról tavaszira vált át. Ez is lehet, meg az is, hogy elég keveset unatkozom hétfőtől vasárnapig, de ez az én harcom.

Amikor fáradok, vagy épp hangos felüdülésre vágyom, ilyen állapotomban előtérbe kerülnek a keményebb zenék: nyugtat a reszelős hang és gitár meg a dupla lábdob. Hiába, ezen nőttem fel, csak az együttesek száma bővült a nekem tetsző újakkal. „Engem nem érdekel a trend, hogy mi az, ami megy…” – szólt a fülembe, a monitort lesve, amikor gondoltam, lemegyek feladni a lottómat, hosszú évek óta bízva Fortunában, hogy egyszer megfogja a kezemet. Meg egy kicsit kell a friss levegő is. A zebránál összefutottam egy rég nem látott gimis társammal. Gyors szóváltás az érkező eső előtt, majd megállt egy pillanatra, és tudom, hogy a régi, megváltozott kép miatt kijött belőle: „Te őszülsz…” „Hm. Ez a trend, egy bizonyos kort átlépve…” Reagáltam gyorsan a tényt hallva, elfogadva, hiszen tisztában vagyok vele. Aztán eszembe jutott a szám, és dúdoltam: „Engem nem érdekel…”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában