Helyi közélet

2017.05.09. 17:17

Premier Alapfokú Művészeti Iskola: ahol a tudás és tehetség kibontakozhat

Miskolc - Négy művészeti ágban várják a gyerekek jelentkezését.

Miskolc - Négy művészeti ágban várják a gyerekek jelentkezését.

A Premier Alapfokú Művészeti Iskola 2006-tól vesz részt a tehetséges gyermekek gondozásában és fejlesztésében. Jelenleg 32 telephellyel büszkélkedhetnek Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben, ahová idén is nagy szeretettel várják a művészetek iránt érdeklődő gyermekek jelentkezését.

Folyamatos a beiratkozás

Az iskolában négy művészeti ágban – táncművészet, zene­művészet, színművészet, valamint képzőművészet területén – fejlesztik a gyerekek képességeit már 6 éves kortól. Az iskola tanárai országos elismertséggel rendelkeznek, tapasztalt és odafigyelő munkájuk eredményeként a gyerekek nemcsak országos, hanem nemzetközi versenyeken is megmutathatják tehetségüket, bizonyíthatják tudásukat. S ami legalább ilyen fontos, az itt elsajátított ismeretek és készségek az iskolai továbbtanulásban is nagy segítségükre lesznek.

A Premier Alapfokú Művészeti Iskolába folyamatos a beiratkozás. A jelentkezési lap az iskola honlapján (www.premiersuli.hu) található, illetve a gyermekek és szüleik személyesen is érdeklődhetnek a titkárságon.

Szombaton Gálaünnepség

Hagyományaik szerint az iskola az idei évben is megtartja tanévzáró Gálaünnepségét, amelyen az iskola zene- és táncművészeti tanszakán tanuló gyermekek lépnek fel egy zenés-táncos bemutatóval. A bemutató mellett az iskola képző- és iparművészeti tanszakos tanulóinak munkáiból kiállítás nyílik. A Gálaünnepség nyilvános, az iskola tanulói és a szülők mellett minden érdeklődőt szeretettel várnak!

ÉM


A Gálaünnepségről

  • A rendezvény helyszíne: Művészetek Háza (Miskolc, Rákóczi Ferenc u. 5.)
  • A rendezvény időpontja: 2017. május 13., szombat 16 óra
  • A rendezvényen támogatójegy váltható a helyszínen.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában