Helyi közélet

2017.05.11. 09:24

Herman Ottó Múzeum: Köszönik, hogy győzhettek

Miskolc - Világelső lett a miskolci Herman Ottó Múzeum látványos videója.

Miskolc - Világelső lett a miskolci Herman Ottó Múzeum látványos videója.

A miskolci Herman Ottó Múzeum videója – 41 versenyző múzeumot legyőzve – megnyerte az Egyesült Államokból három éve elindult Museum Dance Off 4 verseny idei kiírását. A végső összecsapásban egy amerikai, egy kanadai és egy ausztrál intézménnyel szemben diadalmaskodott a miskolci múzeum, az összes szavazat 56 százalékát, 100 815 voksot szerezve. A győzelmet követően szerdán egy levelet küldött szerkesztőségünknek az intézmény kollektívája, hogy lapunkon keresztül is köszönetet mondhassanak.

„Szeretnénk megköszönni a videó elkészítésében, forgatásában közreműködők, a koreográfiát megálmodó és eltáncoló kollégáknak a munkáját. Külön szeretnénk kiemelni Kertész Gabriella Nikoletta munkáját, aki a tánclépések betanításával nagyban hozzájárult sikerünkhöz. A TEAM tagjai a munkájuk mellett hosszú órákon át készítették, vágták, finomították a film­kockákat. Nagy öröm, hogy vannak olyan kollégáink, akik mernek nagyot álmodni! Sikerült a Herman Ottó Múzeumnak a dobogó első helyére feljutni.”

ÉM


Letáncolták a világot a miskolci múzeumosok

Miskolc - Egyedülálló bravúrt hajtott végre a miskolci Herman Ottó Múzeum, hiszen először neveztek az Amerikából indult Museum Dance Off versenyre, és rögtön meg is nyerték azt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában