Helyi közélet

2017.04.05. 19:40

Megújult a Corvin utcai orvosi rendelő épülete

Miskolc - Megújult az önkormányzati tulajdonban lévő, háziorvosi ellátásnak helyet adó rendelő épülete a Corvin utca 9. szám alatt.

Miskolc - Megújult az önkormányzati tulajdonban lévő, háziorvosi ellátásnak helyet adó rendelő épülete a Corvin utca 9. szám alatt.

A projekt keretében felújították a hetvenes évek második felében épült ingatlan elektromos hálózatát, a korszerűtlen nyílászárókat új, műanyag nyílászárókra cserélték, elvégezték a homlokzat szigetelését, a helyiségek festését, valamint akadálymentesítették az intézményt – tájékoztatta lapunkat Koczák Szilvia, a városháza szóvivője. A sajtóközleményből kiderült, hogy a beruházásnak köszönhetően a 21. század követelményeinek megfelelő rendelőt alakítottak ki, mely megfogalmazásuk szerint minőségi egészségügyi ellátást biztosít a 16–17-es és a 20–21-es körzetben élők számára.

A projekt 100 százalékos támogatással, uniós és állami támogatással, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A támogatás összege bruttó 41 és fél millió forint volt.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában