Helyi közélet
2017.04.22. 12:54
A nap receptje: paszternákkrémleves dióval
Alacska, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nézzenek rá a képre, és mondják, hogy nem meggyőző.
Alacska, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nézzenek rá a képre, és mondják, hogy nem meggyőző.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A paszternákot megtisztítjuk, karikára vágjuk, a vajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a szintén karikára vágott póréhagymát, a fűszereket, a kockára vágott krumplit. Vízben feloldjuk a húsleveskockát, ebből egy kevés lével felöntjük a zöldségeket. Megpároljuk, turmixoljuk, majd hozzáadjuk a többi húslevest, a tejszínt, felforraljuk. A durvára vágott, pörkölt dióval tálaljuk.
- Almási Dezsőné, Alacska -
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre