Helyi közélet

2017.03.20. 08:36

Kicsit ,,elmentünk világgá" a miskolci Utazási Kiállításon

Miskolc - Ismét nagy közönség- és szakmai sikert aratott a miskolci utazáskiállítás.

Miskolc - Ismét nagy közönség- és szakmai sikert aratott a miskolci utazáskiállítás.

A miskolci Szerviz Iroda Kft. XXIV. alkalommal rendezte meg az észak-magyarországi régió legnagyobb idegenforgalmi kiállítását, a „Menjünk Világgá” utazási kiállítást az ITC Székházban. Idén a hajóutak és Tokaj, a bor fővárosa volt a fő attrakció a seregszemlén.

Több partner vesz részt egymást erősítve a kiállításon." Bárdos István

Megvan az érdeklődőkör

„Azt mondhatom el, hogy nagyjából olyan a kiállítás az adatokat tekintve, mint tavaly volt. Egy éve 100 kiállítónk volt, most 97. De ez abból is adódik, hogy több kiállító döntött úgy, hogy egymással összefogva, egymást erősítve vesz részt az utazási kiállításon – számolt be kérdésünkre Bárdos István vásárigazgató. – Tavaly is, idén is olyan 8500–9000-en látogattak el a rendezvényre, és ez jelzi, hogy van egy állandó közönség, amely rendszeresen kíváncsi az utazás, idegenforgalom újdonságaira, ajánlataira.”

Fotók: Bujdos Tibor

Népszerű a fürdő

„Elsősorban a gyógy- és strandfürdőnket, illetve a sportcentrumot reklámozzuk az utazáskiállításon, hiszen ez a két legfontosabb turisztikai attrakciója Tiszaújvárosnak – mondta a város standjánál Fridrik-Gál Csenge, a TiszaSzolg Kft. marketing- és pr-munkatársa. – De ugyanilyen fontosak az évente ismétlődő rendezvényeink. Nyáron a Triatlon Nagyhét, a Halászléfőző Fesztivál, ősszel pedig a Hajdúk a szigeten programjai. Természetesen ezek csak a legkiemeltebb programjai Tiszaújvárosnak, de ezen túl is van sok sport- és kulturális programsorozat a városban az ott élők és az oda látogatók szórakoztatására.

A marketingvezető elmondta azt is, hogy a tiszaújvárosi standnál egyértelműen a fürdő szolgáltatásai, ami iránt a legtöbben érdeklődtek.

„Szeretnénk együtt elutazni valahova a húgommal. Azért is jöttünk el most mindketten, hogy valamiféle inspirációt nyerjünk, prospektusokat gyűjtsünk, amelyek segítségével aztán el tudjuk dönteni, hová is menjünk.” Ezt Sziget Lajosné mondta el két stand között megállva egy szóra. A testvér, Márai Tiborné hozzátette, hogy nemrég még a nagy családdal együtt jártak üdülni mindketten, de megözvegyültek, és most együtt kapcsolódnak ki a mindennapi munka fáradalmaiból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában