Helyi közélet

2017.03.29. 09:17

KDNP-s politikusok Miskolcon

Miskolc - A Csillagpont kórházat is megtekintették a KDNP-­­s vezetők. Választmányi ülés és fórum Miskolcon.

Miskolc - A Csillagpont kórházat is megtekintették a KDNP-­­s vezetők. Választmányi ülés és fórum Miskolcon.

Dr. Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, a KDNP országos alelnöke, Harrach Péter, a KDNP képviselőcsoport frakcióvezetője, valamint dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, KDNP-s országgyűlési képviselő érkeztek Miskolcra kedden. A délutánra meghirdetett KDNP-s fórum előtt szerkesztőségünkbe is ellátogattak, ahol interjút adtak lapcsoportunknak. Többek között arról kérdeztük őket, hogy pártjuk hogyan készül a választásokra, valamint hogyan látják a KDNP helyzetét Miskolcon és a megyében. De az idén 25 éves miskolci Fráter György Katolikus Gimnáziumot is méltatták.

Kórházi látogatás

A KDNP képviselői a megyei kórházba is ellátogattak, ahol dr. Csiba Gábor főigazgató-főorvos mutatta meg nekik az intézményben az elmúlt években történt egészségügyi fejlesztéseket. Latorcai János lapunknak hangsúlyozta: sokszor hallani, hogy az egészségügy milyen rossz helyzetben van, de a miskolci megyei kórház, a Csillagpont példaértékű. „Az elmúlt években komoly fejlesztések történtek az intézményben, ennek köszönhetően lett oktatókórház, illetve három megye ellátásába is be tud segíteni” – fogalmazott az Országgyűlés alelnöke.

A KDNP-s politikusokkal készült interjút későbbi lapszámunkban olvashatják.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában