Helyi közélet

2017.02.24. 18:37

Közel 220 díjazott rajz érkezett az Álomútra

Miskolc - Rengeteg színvonalas alkotás érkezett a pályázatra.

Miskolc - Rengeteg színvonalas alkotás érkezett a pályázatra.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2016 őszén hirdette meg „Álomút” címmel negyedik országos gyermekrajzpályázatát, amelyre több mint 2600 pályamű érkezett. A zsűri végül összesen 217 rajzot díjazott.

„A Magyar Közút Nonprofit Zrt. számára fontos, hogy a gyerekek már fiatalon megismerkedjenek a közlekedéssel, a környezet és az utak kapcsolatával, ezért 2016 őszén immár negyedik alkalommal meghirdettük „Álomút” című gyermekrajzpályázatunkat általános iskolás gyermekek számára” – mondta az ünnepélyes díjátadáson Velkei Lilla kommunikációs osztályvezető.

A rajzpályázat zsűrizése nehéz feladat volt, mivel rengeteg színvonalas alkotás érkezett nagyon sokféle stílusban. A zsűri törekedett arra, hogy olyan alkotások kerüljenek díjazásra, amelyek ténylegesen a közúttal, útépítéssel, az út és környezet kapcsolatával foglalkoznak. A pályamunkákat beküldők felkészülését segítő pedagógusokat is értékelte a zsűri.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában