Helyi közélet

2017.02.07. 09:38

Interjú: Mr. Vasovski

Miskolc - Béres Szabi beszélgetőpartnere a magyar élvonalból Mr. Vasovski volt, aki mesélt tavalyi évéről, és terveiről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgetőpartnere a magyar élvonalból Mr. Vasovski volt, aki mesélt tavalyi évéről, és terveiről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Összefoglalva, milyen évet zártál 2016-ban?

Mr. Vasovski: Nagyon hálás vagyok, mivel ismét sikeres évet tudok magam mögött. 2016-ban újra az Aréna színpadán állt a Vasovski Symphonic csapata, ezúttal egy világsztár, Anastacia előtt zenéltünk. Leírhatatlanul jó élmény volt több mint 5000 ember előtt fellépni. 2016 júniusa igazán jó hónap volt a Vasovski Live Show csapatának is, mivel a Holi Peace-en több ezer ember bulizott velünk. Ezek mellett rengeteg fesztiválon, klubban megfordultunk. A múlt évben 4 saját dalom is megjelent, amiket nagy örömömre az ország legtöbb rádiója játszik is.

Béres Szabi: Nemrég Mexikóban jártál, milyen élményeket szereztél az utazás során?

Mr. Vasovski: Régóta nagy vágyam volt elutazni a télből a nyárba. Ezt egy másik álmommal kombináltam, ami Mexikó volt. Nagyon vonzanak az ősi építmények, piramisok, és ezekből kis túlzással minden sarokra jut egy Mexikóban. Közel 1000 km-t hagytam magam mögött autóval, rengeteg helyet bejártam. Köztük a világ hét új csodájának egyike is szerepelt, azaz a Chichén Itzá. Igazából felfoghatatlan miket alkottak anno a maják...A jelenlegi modern technikával sem tudnánk ilyen pontosan megépíteni, szóval pár kérdést felvet bennem, de erről majd egy másik interjúban beszélgetünk.

Két hetet töltöttem kint, ettem étteremben, de az utcán is, ahol kb. 130 forintból jól laktam. A tériszonyomat is igyekeztem legyőzni, mivel elmentem egy zip-line-ra, azaz egy drótköteles csúszásra a dzsungel közepén, ahol 93%-os páratartalom és 35 fok volt. Büszkén jelentem, hogy a függőhidak és a 10 pálya mind teljesítve lettek, úgyhogy talán egy lépcsőfokkal közelebb kerültem ahhoz, hogy megtapasztaljam a tandemugrást, amire azért még készülni fogok egy jó darabig. Sajnos nem volt teljesen felhőtlen az út. A cancún-i szállásom mellett történt egy támadás, ami ha jók az információim, a főügyész ellen történt. Kb. 2 órával az eset előtt jöttem el a helyszínről. Lövöldözés volt több városrészen is. Egyik ismerősöm a párjával egy helyi busszal jutott ki a helyszínről, ami szinte menet közben kapkodta fel az embereket. Ezután rengeteg kommandós lepte el a területet, de viszonylag gyorsan, pár óra alatt helyre állt a rend a városban.

Béres Szabi: Mit lehet tudni a "Vasovski Live Show" estekről?

Mr. Vasovski: 2017-re több kiemelt esemény van tervben. Ezek nagy része az év első felében fixálódik, úgyhogy egyelőre még semmi konkrét infót nem szeretnék elárulni, csupán annyit, hogy idén jóval többször fogunk találkozni szórakozóhelyeken.

Béres Szabi: Zenei téren milyen újdonságokkal készülsz 2017-re?

Mr. Vasovski: A saját dalok is érkeznek, az első Járai Márkkal. Emellett készítettünk egy Madonna feldolgozást Tolvai Renivel, ami a future house és a pop stílusjegyeit egyaránt hordozza.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában