Helyi közélet

2017.02.04. 12:58

A technikai újításokról Kazincbarcikán

Kazincbarcika - A korábbinál is több érdeklődővel folytatódik a Senior Szabad­egyetem.

Kazincbarcika - A korábbinál is több érdeklődővel folytatódik a Senior Szabad­egyetem.

Megkezdődött Kazincbarcikán február másodikán a Senior Szabadegyetem második félévének előadás-sorozata a Mezey István Művészeti Központban – adta hírül az opont.

A Miskolci Egyetem, Bölcsészettudományi Kar, Nyelv és Kommunikáció Kutatócsoport, a Harmadik Kor Egyeteme Miskolc Alapítvány és a Szikra Alapítvány közös szervezésében létrejött elő­adás-sorozat célja: az életen át tartó tanulás biztosítása az Észak-magyarországi régióban, a társadalom egyik legfontosabb erőforrásának, a tudásnak az átadása idős emberek és több generáció részére. Dr. Dobos László szakmai vezető és felnőttképzési szakértő örömét fejezte ki, hogy az előadás-sorozat sikeresnek bizonyul, hiszen a második félév előadásai iránt még a korábbiakhoz képest is nagyobb érdeklődés mutatkozik.

A február 2-ai előadást dr. Dobos László tartotta. A szakember elmondta, a második félév bevezető előadása a XXI. század első két évtizedének technikai újításai és a szép­korúak kapcsolatáról szólt.

A Senior Szabadegyetem következő előadását prof. dr. Semsei Imre, a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karának dékánja tartja „Az öregedés művészete” címmel február 16-án, ugyancsak a Mezey István Művészeti Központ rendezvénytermében.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában