Helyi közélet

2017.02.03. 11:02

Arnóti példamutatás: civilekkel egyeztettek

Arnót - Összeült az első Arnóti Civil Kerekasztal. Az idei programokról beszélgettek. „Még nem találkoztam ehhez fogható kezdeményezéssel” – fogalmazott Csöbör Katalin országgyűlési képviselő az első alkalommal megtartott Arnóti Civil Kerek­asztal tanácskozásán.

Arnót - Összeült az első Arnóti Civil Kerekasztal. Az idei programokról beszélgettek.

„Még nem találkoztam ehhez fogható kezdeményezéssel” – fogalmazott Csöbör Katalin országgyűlési képviselő az első alkalommal megtartott Arnóti Civil Kerek­asztal tanácskozásán.– „Példaértékűnek tartom, hogy egy település önkormányzata ilyen szoros kapcsolatokat épít a faluban működő civil szervezetekkel.”

Példaértékűnek tartom az arnóti összefogást a civilekkel.

Csöbör Katalin

Fontos az egyeztetés

Dr. Üveges István polgármester előrebocsátotta, hogy az önkormányzat nagyon fontosnak tartja, hogy a település éves programjait úgy szervezzék meg, hogy az találkozzon az arnótiak többségének elképzeléseivel.

Ötletek, elképzelések

Az első Arnóti Civil Kerekasztalon a helyi gyülekezetek lelkészei, gondnokai, az arnóti egyesületek, alapítványok elnökei, az önkormányzati intézmények vezetői, a képviselő-testület tagjai és mindazok az arnótiak, magánszemélyek vettek részt, akik az elmúlt években jeleskedtek a település kulturális és szabad­idős életének felpezsdítésében, illetve akik a jövőben aktívan be szeretnének kapcsolódni a helyi közéletbe.

A kötetlen beszélgetésen az önkormányzat vezetése és a helyi szervezetek vezetői ismertették az erre az évre tervezett programjaikat, községi szintű elképzeléseiket, a magánszemélyek is elmondták ötleteiket, javaslataikat. Ezáltal alakul majd ki egy olyan eseménynaptár, amely méltó Arnót hírnevéhez.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában