Helyi közélet

2017.01.05. 15:17

Selyemréti fürdő: A kártya változott, a kedvezmény nem

Miskolc - Csak az adatbázis hiányos még, probléma egy szál sem.

Miskolc - Csak az adatbázis hiányos még, probléma egy szál sem.

Ritka az, amikor már azelőtt megoldódnak a problémák, mielőtt a szerkesztőségünkhöz fordulók panaszai cikkformában megjelennének. Most ez történt, illetve kiderült, nincs is semmi probléma.

A Selyemréti fürdő néhány bérletese jelezte, a Miskolc Pass Classic kártyával nem tudják igénybe venni az 500 órás bérletre vonatkozó korábbi 10 százalékos kedvezményt. (A MiskolcPont Kártya és a 365 napos Miskolc Pass kártyák tartalmi elemeinek összevonásával ugyanis december 15-től új kártya lett, a Miskolc Pass Classic – A szerk.) A kártya honlapján, illetve a szórólapokon ugyanis nem találták a kedvezményt nyújtó cégek közt a fürdőt. Mint kiderült, ennek leginkább technikai oka van, Nagy Júlia, a MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője hangsúlyozta: „A kártyaátalakításra vonatkozó határozat értelmében minden eddigi kedvezményt biztosítania kell az új kártyának. Ez azt jelenti, hogy természetesen a Selyemréti fürdő bérletkedvezményét is tartalmazza. Folyamatosan töltjük fel az elfogadóhelyi partnereket és az általuk nyújtott kedvezményeket az adatbázisba, remélem, pár órán belül minden elfogadóhely elérhetővé válik.”

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában