Helyi közélet

2016.11.06. 21:15

Biztonságban lesznek az ózdi erdők

Ózd - Visszatérően ellenőrzik az erdős területeket a falopások visszaszorítása érdekében.

Ózd - Visszatérően ellenőrzik az erdős területeket a falopások visszaszorítása érdekében.

A rendőrség – a társszervekkel együttműködve – visszatérően ellenőrzi az erdős területeket a falopások visszaszorítása érdekében – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rend­őr-főkapitányság.

Közös ellenőrzés

Az Ózdi Rendőrkapitányság a hideg idő közeledtével az illetékességi területén lévő erdőségek megőrzése érdekében az erdészettel, a rendészettel, valamint a polgárőrséggel közös ellenőrzéseket szervez. Legutóbb 2016. november 1-jén került sor ilyen akcióra, ahol a legutóbbi alkalommal három intézkedés során összességében négy személy elfogására és előállítására került sor bűncselekmény alapos gyanúja miatt.

Az Ózdi Rendőrkapitányság az elkövetkezendő időben is visszatérően ellenőrzi majd az illetékességi területén lévő erdőkben történő fakivágásokat, és amennyiben visszaéléseket talál, úgy a törvény adta szankciókat fogja alkalmazni – számol be a police.hu.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában